返回列表 回復 發帖

13

Eksem er en skærpende, grim og ofte såre hudlidelse,nike free, der kunne være pinligt og demoraliserende for den Lidende. Unge i særdeleshed kan opdage eksem ekstremt bekymrende med både hudirritation og den sociale knyttet stigmatisering. Eksem er ikke smitsom, selv om flaky og fra tid til anden forurenede hud ofte gør for hån og ostracizing i skolen.
Der findes flere former for eksem:
Atopisk eksem er den hyppigste form for eksem, der normalt kører i familier og er sammenkædet med astma. De sædvanlige tegn er tør, rød, skællende og betændt hud, der er ulideligt kløende. Huden ender med at være skrøbelig, og hvis ridset, kan knække og blive inficeret, hvis eksem bliver forurenet huden vil ofte revne og græde (våd eksem). Behandlingen er ofte blødgørende ingredienser til at holde fugtet hud og steroider for at hjælpe mindske betændelse og irritation.
Infantile seborrhoeic eksem, der almindeligvis viser op på hovedet eller måske ble sted i afkom under et år gammel og spredes hurtigt, det er ellers indkaldt som vugge cap. Selv uskøn det ser ikke at forårsage nogen forlegenhed eller måske lidelse og vil normalt rydde op på sin egen inden for et par måneder. Nogle forfædre kan vælge at bruge fugtighedscreme badeolier og blødgørende for at hjælpe med at standse tørhed af huden.
Allergisk kontakteksem dette finder sted, når organer kroppens forsvarsmekanisme reagerer med noget huden kommer i kontakt med, og typisk udvikler sig i en tidsperiode. Typiske allergener er nikkel, (som er afdækket i jeans-knapper og øreringe), parfumer og gummi. Regelmæssig behandling ville være at afdække kilden til frustration og tage ud af det.
Ærgrelse kontakt dermatitis typisk fra kontakt med kemikalier eller måske forskellige hver dag materialer, som forårsager irritation. Opvaskemiddel, rengøringsmidler og forskellige vaskemidler er de mest almindelige syndere. Denne form for eksem typisk afdækket på modne hænder (på grund af opvask) og kan mindskes ved hjælp af stærke hånd balms til forsvar.
Varicose eksem normalt bevirker underbenene af seniorer og hvis venstre ubehandlet huden begynder at bryde ned og kan forårsage sår. Normal behandling med steroid cremer og blødgøringsmidler.
Discoid eksem dette er normalt afdækket i dyrkes personer og viser sig som kløende og tåreperser mønt formet områder på krop og ben. Denne eksem er endnu en gang behandles med blødgørende og steroid balsam.
Voksen seborrhoeic eczema denne type eksem normalt påvirkninger dyrket personer i alderen 20 og 40 og menes at være forårsaget af en gærvækst. De faste tegn er røde,billige nike free, skællende og betændt hud, der ofte ses på hovedbunden som mild skæl, kan dog sprede sig til ansigt, ører og bryst. Hvis huden bliver tilsmudset, kan behandling med et anti-gærfløde være nødvendig.
Der er en masse ting, du kan gøre derhjemme, som vil desuden hjælpe med at lindre tegn på eksem:
Hold din hud fugtet, der vil hjælpe med at lindre kløe.
Hold øje med vaske-og rengøringsmidler, du bruger derhjemme, især vaskepulver. Forsøg på at bruge ikke-bio produkter, som de forårsager mindre irritation på huden. Og vær forsigtig med klud blødgørere, der kan også forårsage hud irritation.
Prøv ikke at ridse. Dette er kompliceret at gøre, især med små unge, selv små mængder af ridser kan medføre smitte.
Brug bomuld ridse vanter på børn i hele natten og holde børnenes negle korte.
Prøv bomuld tøj og strøelse, da de hjælper med at holde huden kølig, kunstig materiale kan forårsage irritation.
Prøv at reducere virkningen af ​​husstøvmider med regelmæssig støvsugning, fugtig afstøvning og bed udluftning.
Må ikke bade i varmt vand vil tørre huden yderligere og forværre huden.
Hvis du har central opvarmning i dit hus sørge for, at du bruger befugtningsanlæg på radiatorerne at stoppe luft udtørrer for meget,mulberry outlet, da dette vil tilskynde din hud til at tørre ud.
Hvis du har en allergisk slags eksem forsøger at finde årsagen.
Eksem kan behandles, omkring 60-70 procent af tilfælde af eksem hos børn vil forsvinde med deres teenager år. Selvom,mulberry taske, hvis du tror, ​​at du eller måske kid har eksem, så er det uhyre vigtigt, at du ser den læge, der skal rådgive den korrekte form for behandling. Ubehandlet eksem kunne ende med at blive forurenet, og kan resultere i yderligere problemer, specielt blandt børn og ældre, så den korrekte udførelse af bekymring er altafgørende. Hvis Fornødne youll blive henvist til en hudlæge for at hjælpe med at vurdere, hvilken type og faktor bag eksem og vil anbefale dig på den rette behandling.
Gå til Til fedtet hud tips for at lære om meget tør hud produkter.
Related articles:
返回列表