返回列表 回復 發帖

3904

Patchwork quilts har eksisteret i årtier. De er en af ​​de ældste stilarter quilt og har været populære i mange generationer.
Fordi theyve været omkring så lang tid, det er ikke usædvanligt, at youll komme på tværs af en antik kludetæppe.
Hvis du har brug for at hænge på en af ​​disse dyner og bevare sin tilstand, er der et par enkle ting, du skal gøre.
Din overordnede målsætning i denne bestræbelse er at vaske det grundigt og opbevar det sikkert.
Ved rengøring af en gammel kludetæppe, bør du ikke sætte det i vaskemaskinen. Dette vil især forårsage mere skade på dynen.
Du bliver nødt til at hånd vaske dynen i varmt vand. Softly gnide og krat dynen med en busk og når det er vasket, hænge det at dryppe tør.
Du må ikke vride ud dynen at komme af med overskydende vand, da dette kan strække eller rive stoffet eller syning og alt søgepraksis gøre er at spare et par timers tørretid.
Når det blevet renset, begynder at slå det op. Mens foldning, få nogle syrefri silkepapir og sæt det i folderne. Når endelig foldet, som anbringes i en syrefri opbevaringsbeholder.
Dont placere boksen et sted thats udsat for skiftende temperaturer. Hvis det er muligt, at finde et sted, hvor temperaturen er konstant og ideelt omkring 20 grader Celsius.
Hvis du vil sætte det ind i et skab, skal du sikre, at der arent nogen varmt vand systemer eller varme kanaler i nærheden, da dette også vil hæve den indre temperatur af den lagerplacering.
Også undgå at opbevare kassen i skarpt sollys. Sollys kan varmes naturligt og fange varmen inde i kassen, tager det et godt stykke over ideelle opbevaringstemperaturer.
Sollys har også den onde vane dræning farve fra stof over en periode.
Hvis du følger disse pejlemærker, vil du opdage, at din dyne vil blive holdt uberørt i mange år fremover. Så redde denne quilt i generationer endnu ikke kommet og gemme det ansvarligt!
For at få flere store tips om hvordan man laver et kludetæppe, så tjek Jane Greens hvordan man laver et kludetæppe hjemmeside nu!
kategorier: australian patchwork og quiltning, hvordan man laver et kludetæppe, patchwork sengetøj, patchwork blokke, patchwork materiale, kludetæppe, patchwork syning, patchwork skabeloner, patchwork kast, quilt, quilts
Svig Sikkerhed på den korte tidsperiode
De slemme fyre, der har denne betalingskort data normalt ikke kommer til at angribe on-line handlende for elementer, de skal konvertere til kontanter. Theyve været spadseretur lige til pengeautomaterne for den uerfarne dollar.
Påvirkningen af ​​handlende i CNP verden vil sandsynligvis være minimal, absolut ingen hel del af antallet af kreditkort, men sandsynligvis mindre. I dont påtage sig de CP forhandlere vil virkelig føle det meget enten. Kunder, dog kommer til at tage et kæmpe hit. Som du efter al sandsynlighed ved, kreditkort indehavere ansvar begrænset til 50 under FTC love men jeg tror ikke, theres en sådan grænse for betalingskort. Kortholderen er ansvarlig for at beskytte PIN private og skam på ham,billige nike free, hvis det vil komme ud og han ikke indberette stjålet kort.
Og ja bankerne vil næsten helt sikkert gøre, hvad de kan for at opretholde deres kort holder udsigter glad, især hvis det renset ud konto kan spores til en kompromitteret PIN-kode ved hvem det ryster ud er ansvarlig. Vil dette ansvar til enhver tid kan spores? Jeg ved ikke,nike free tilbud,. Men selv når bankerne i sidste ende cowl disse tab, kortindehaveren skal klare sin konto bliver renset ud og alle,mulberry outlet, der går med det.
Svig Sikkerhed på lang sigt
Den store bekymring for den handlende, på linje og fra, er, at hvis køberen tillid forsvinde. Vi har allerede bekræftelse af, at tillid til online-transaktioner har været faldende en smule. Denne første debet / PIN kompromis i sig selv er levedygtige,mulberry outlet, men når det viser sig, at det ikke var en engangsforeteelse, og vi har nu impulsivt fundet, at PIN transaktioner ikke er så beskyttede som vi troede. Nå, så på onlineforhandlere er i knibe og mursten & mørtel kunne muligvis være i gider så godt.
Og jeg spekulerer på, hvor længe bankerne er i stand til at slappe af deres betalingskort indehavere. Hvornår vil de begynde at passere de tab til de kortholdere ligesom de allerede videregiver dem til de online-handlende nu? Det kan blive et spørgsmål om fortsatte eksistens.
Sandsynligvis de vigtigste taster sit bedste for at overveje, når at opbygge et e-handels hjemmeside er at gøre det sikkert for dine kunder. Du skal beskytte deres private info som korrekt betalingsoplysninger. Ill lære dig mere om ecommerce sikkerhed på min hjemmeside.
Related articles:
返回列表